Schilderwerk

Binnen en buiten vakkundig onderhouden

Het laten schilderen van uw woning of bedrijfspand is vaak een klus waar tegenop gezien wordt. Daarnaast is het vaak ook een klus waar nogal eens op bezuinigd wordt.

Toch levert vakkundig onderhoud van uw woning of bedrijfspand zeer veel op. Ook de kosten kunt u zonder meer in de hand houden.

“Zowel John als Rob mogen zich beide
Meesterschilders noemen”

Huisschilderplan ®

Het huisschilderplan is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. In samenwerking met Sikkens, bekend van de hoge kwaliteit schildersproducten, zorgen wij voor periodiek vakkundig onderhoud van uw woning.

schilderwerk zevenhuizen

Sikkens selecteert uiterst nauwkeurig de schildersbedrijven die deel mogen nemen aan het HuisSchilderPlan. Wij zijn er dan ook trots op dat wij, als enig schildersbedrijf uit Lansingerland, aangesloten zijn bij het HuisSchilderPlan van Sikkens!

Op de website van het HSP kunt u meer te weten komen over hoe dit unieke en uitgebreide plan in zijn werk gaat.

Houtreparaties

In sommige gevallen is het mogelijk om houtwerk te repareren. Wij werken met speciale hoogwaardige materialen die het beste resultaat opleveren bij de reparatie van houtrot. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier hiernaast.