Aannemers

Als aannnemer wilt u uw opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen. Het is daarom vanzelfsprekend om ook direct het schilderwerk mee te nemen. Aan ons kunt u dit werk toevertrouwen.

Ploeg Schilders heeft veel ervaring in het schilderen van omvangrijke nieuwbouwprojecten en renovaties. Hierdoor weten wij wat het inhoud om ons bij uw project en planning aan te sluiten. De jarenlange relaties die wij al hebben met verschillende aannemers hebben er voor gezorgd dat wij ook alle kennis in huis hebben voor het (periodieke) onderhoud.

Nieuwbouw Berkel en Rodenrijs Nieuwbouw Berkel en Rodenrijs (4) Nieuwbouw Berkel en Rodenrijs (3) Nieuwbouw Berkel en Rodenrijs (2)

Uw klant staat centraal

Wij voeren niet alleen het schilderwerk uit. Wij kunnen uw klant ook adviseren over de beste oplossingen en de laatste trends op het gebied van schilderen en wandafwerking. Dit zal leiden tot het beste resultaat en natuurlijk een tevreden klant.

Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden en kansen te bespreken via het contactformulier hiernaast.